Skip to main content
drink

Efter snart fire måneder som elever på Zanzibar Højskolen er vi klar til at viderebringe vores anbefalinger og erfaringer. Her får i vores bud på de fem bedste drinks på Zanzibar.

Skrevet af Nanna Dideriksen og Frida Conrad, elever på Zanzibar Højskolen

1: Dawa Delicious

En rigtig god drink, som vi flere gange har fået på Zanzibar er Dawa Delicious. Den består af den afrikanske gin Konyagi, honning , danskvand eller sprite og en smule lime. Den minder lidt om en gin og tonic, men honningen gør, at den bliver sød.

2: Passion Mojito

Er egentlig som en klassisk mojito, som vi kender den, dog tilsat passionsfrugt-juice, der giver den et eksotisk afrika-twist.

3: Kilimanjaro

Øllen af samme navn som Afrikas højeste bjerg er kendt for det satiriske slogan: ’If you can’t climb it –drink it’. Og det er noget alle os, der ikke skal bestige Kilimanjaro, lever efter. Vi drikker den nemlig glædeligt fredag efter fredag.

4: Pina colada

Kan man opholde sig på en bounty-strand syd for ækvator uden at få denne eksotiske drink? Nej vel, derfor er det oplagte valg denne tropiske drink.

5: 50 shades of morgenjuice

Hver eneste morgen får vi himmelsk friskpresset juice på højskolen. Hver fredag aften er vi heldige at få selvsamme juice, dog med en smule alkohol tilført. Det skifter fra gang til gang, hvilken slags alkohol der bliver brugt, og hvilket navn drinken går under – men den er altid en favorit!