Skip to main content
De fem bedste...Rejseguide

De fem bedste typer vandsport på Zanzibar

vi snorkler med delfiner

Zanzibar er et mekka for vandhunde. Efter snart fire måneder som elever på Zanzibar Højskolen er vi klar til at viderebringe vores anbefalinger og erfaringer – og her får i vores bud på de fem fedeste typer vandsport på Zanzibar.

Skrevet af Nanna Dideriksen og Frida Conrad, elever på Zanzibar Højskolen

1: Dykning

Imens du er på Zanzibar Højskolen er det muligt at tage dykkercertifikat ved det lokale PADI-center. Og det kan klart anbefales! I starten skal man lige vænne sig til konceptet i at kunne trække vejret under vandet. Men så snart det er på plads, er det den fedeste følelse at være helt vægtløs og svømme rundt nede på bunden langs flotte koraller og blandt farverige fisk. Skolen arrangerer undervejs på opholdet en del ture rundt på øen, hvilket er en super mulighed for at få brugt sit nye certifikat.

2: Snorkling


Hvis du umiddelbart ikke kan se dig selv som dykker, så fortvivl ikke! Skolen arrangerer også snorkelture undervejs på opholdet, både i den første uge (hvor dykkerne tager deres certifikat) og sideløbende med dykkerturerne. På disse får man lige så mange flotte fisk at se og har også mulighed for at se og svømme helt tæt på delfiner.

3. Surf

Hvis du er mere til at være over vandet end at være i det, så har du også mulighed for at surfe. En tur over bølgerne på boardet, med solen skinnende og vinden i håret er en helt fantastisk følelse. Det er både for begyndere og øvede, og vi kan nok godt garantere, at det er rigtig hårdt – men også, at det er mindst lige så sjovt. Med zanzibars fede instruktører er du garanteret den fedeste dag.

4. Kite


Igen på et board surfende over vandet, men dog med en drage højt oppe der fanger vinden og fører dig frem. Du får hurtigt respekt for vinden og dens styrke, men når du formår at fange den på den rigtige måde, er det den fedeste følelse. Det skal ikke være en hemmelighed, at det er svært at lære, men dem der mestrer det, synes helt klart, at det er besværet værd!

5. Badning

Udover alle disse mega fede aktiviteter er der selvfølgelig også bare den helt simple: at bade! Med en lækker bounty-strand lige i baghaven findes der ikke noget bedre end at gå ned og få en dukkert. Det Indiske Ocean skuffer aldrig.