Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os i hverdagene; mandag, onsdag og torsdag mellem kl. 10.00-17.00 på +45 2320 2288

Du er også meget velkommen til at kontakte os via mail eller chat.

Husk at mange af vores svar også er at finde under vores FAQ

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Book et personligt møde

  Vi tilbyder et personligt møde med Zanzibar højskolens grundlægger Jan, eller en af vores andre dygtige medarbejdere, hvor du kan høre mere om højskolen og få svar på eventuelle spørgsmål du eller dine pårørende måtte have. Det kan være en stor overvejelse om du vil tage til Afrika i fire måneder. Vi vil derfor gerne være behjælpelig med at afstemme dine forventninger og give dig den information, du har brug for i din beslutning. Vi kan mødes hos os, eller på en cafe i nærheden af dig og hvis distancen er for lang, kan vi også arrangere et hyggeligt møde med en kop kaffe over Skype eller Facetime.
  Brug vores kontaktform, chat eller skriv til info@zanzibar-hojskolen.dk med emnet: Personligt møde Skriv hvor du kommer fra, hvilket hold du overvejer, samt hvornår det normalt passer dig bedst på dagen.

  ”Det var skønt at få et personligt møde med Jan og få svar på de spørgsmål jeg gik rundt med. Der er så mange forskellige højskoler i udlandet og det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvem, man skal vælge. Mødet med Jan gjorde mig mere afklaret om, at Zanzibar Højskolen var det, jeg søgte.
  Inden mødet var jeg lidt forblændet af alle de fantastiske billeder og oplevelser som man kan finde når man generelt søger på højskole i udlandet på nettet. Men jeg måtte også tage mig selv lidt i nakken og indrømme, at selvom ferie og fritid var tiltrængt efter 3 år på gymnasiet, ønskede jeg ikke at bruge mit sabbatår på et camoufleret rejseselskab, med en tilkoblet coach, og en masse uforudsete udgifter. En af mine veninder havde snakket rigtig godt om hendes idrætshøjskole og det sociale sammenhold man får, når man lever, bor og oplever hverdagen sammen, og dette ville jeg også gerne opleve. Ved siden af det, havde jeg også et ønske om at lave frivilligt arbejde, og det var virkelig rart at få snakket detaljeret om dette, da det vmere komplekst end jeg lige havde regnet med. Jeg var også positivt overrasket over, at højskolen har så mange lokale ansatte, som den har, og det var utroligt inspirerende at høre Jan fortælle historien og ideologien bag højskolen. Jeg var heller ikke klar over, at man rent faktisk fik Kvote 2 point. Derudover var der bare en masse andre praktiske ting om at rejse til Afrika i 4 måneder, som var rart at vide” 

  Jeg vil klart anbefale et personligt møde, da det var det, der gjorde den endelige afgørende beslutning for mit valg.
  – Tine, feb 2015

  Informationsmøder

  Til dig som er nysgerrig og gerne vil vide mere om Zanzibar Højskolen, så holder vi en række infomøder, hvor vi fortæller om livet på Zanzibar Højskolen, og de mange fantastiske oplevelser som du har i vente. Vi vil også få besøg af tidligere elever som svarer på spørgsmål og fortæller om deres egne oplevelser med Afrika.

  De næste informationsmøder er planlagt:

  Aalborg 12. oktober 2021, kl. 17.30-19.30

  Aarhus 13. oktober 2021, kl. 17.30-19.30

  Odense 14. oktober 2021, kl. 17.30-19.30

  København: 17. oktober 2021, kl. 13.00-15.00

  Infomøderne er oprettet som begivenheder på facebook.

  Facebook

  “Ring eller skriv hvis du er interesseret i at høre mere, eller har spørgsmål du ikke finder besvaret i FAQ”

  Overvejer du at tage med?

  Er du i tvivl om et ophold på Zanzibar Højskolen er det rigtige for dig? Vi har samlet erfainger og gode råd om hvilke forventinger du kan gøre dig om et ophold på Zanzibar og tips til at få råd. Måske du overvejer at få besøg af familie eller kæresten? Læs om andres erfaringer og se hvad der er er muligheder.

  Læs mere

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Tilmeldingen foregår online

  Du udfylder det samme skema, om du ønsker højskoleopholdet, Hands on Zanzibar, 2 ugers kursus eller Sommerhøjskole. Først når du vælger, hvilken gruppe du vil med på, kommer der forskellige tilvalg op. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid kontakte os og skrive til os med tilvalg senere.

  Find gerne et foto af dig selv og læg det ved tilmeldingen (ikke et krav).

  Ansøg her

  Annoncering og PR

  Marketings relaterede spørgsmål besvares kun via mail på:

  info@zanzibar-hojskolen.dk

  Job på Zanzibar Højskolen

  Vi er altid interesseret i at høre fra interesseredede eventuelle kommende underviser.

  Ønsker du at søge job hos os, skal du som minimum have en bachelor og helst en kandidat inden for vores undervisningsområder som er:
  – Selvindsigt (oftest Psykolog)
  – Kulturforståelse (oftest antropolog)
  – Miljøkendskab (oftets biolog)
  – Sport og Idræt (uddannet i idræt)
  Derudover ligger vi meget vægt på at du har erfaring med formidling og at du selv har draget dig egne rejseerfaringer.
  Vi ansætter altid for et 2 x 4 måneder (altså 2 hold), så det skal du være indforstået med.

  Du bedes maile os din CV, samt motiveret ansøgning til:
  info@zanzibar-hojskolen.dk

  Vi ser frem til at høre fra dig

  Send post til Zanzibar

  Vil du gerne sende et brev eller pakke til en du kender på Zanzibar Højskolen sendes til:

  Navn (send ikke anbefalet post)
  Zanzibar Adventure School
  P.O BOX 915
  Zanzibar
  Tanzania

  Post kommer (næsten) altid frem – men undgå at sende noget af stor værdi. Det kan tage alt mellem 1 uge og 1 måned.

  “Du kan sagtens få besøg af familie eller venner, mens du er på et 4 måneders ophold”

  Besøg os på Zanzibar

   

  Har du som forælder, søskende, ven eller kæreste lyst til at besøge Zanzibar, mens nogen du kender er elev på skolen, så er der rig mulighed for det. Det kan kombineres med safari på fastlandet eller “bare” være en Zanzibar-tur med masser af oplevelser.

  Vi har gode erfaringer med, at vores elever får besøg. Det giver ”dem derhjemme” en helt anden forståelse for, hvad højskoleopholdet / Hands on Zanzibar er, og hvordan det er at flytte sin adresse til Afrika for en periode.

  Lige ved siden af højskolen ligger vores tidligere hotel, som i dag er inddraget til Højskolen. Det er et lille hyggeligt sted i dejlige omgivelser, hvor vi kan tilbyde overnatning til pårørende.
  Her er vi også behjælpelig med udflugter, safariture og noget så simpelt som en taxa til Stone Town.

  Hvis dette har interesse, skal du blot skrive til os på info@zanzibar-hojskolen.dk, så er vi klar til at hjælpe med at arrangere et besøg.