Skip to main content

Sabbatår krydret med fantastiske oplevelser

Finder du kortet frem, bevæger dig mod Afrika og Zanzibars østkyst – her finder du Zanzibar Højskolen i landsbyen Paje. Omgivet af pulverhvide sandstrande og det krystalklare indiske ocean – et paradis for ny læring, kulturelle oplevelser og nye venskaber.
Vores filosofi er, at vi skal have det sjovt. Du vil opleve højt engagerede undervisere, der tager dig med rundt i den afrikanske kultur på godt og ondt. Du vil få den afrikanske muld godt ind under huden, når vi sammen arbejder med lokale projekter for at gøre en forskel. Vi ønsker ikke at redde verden, men bygge videre på det grundlag, der er – og skabe et endnu bedre rum for udvikling og udveksling af ideer på tværs af kulturer. Tager du med på vores rejse, forventer vi, at du lader eventuelle fordomme blive hjemme og ser på landet med nye øjne – gør du det, lover vi et sabbatår, der vil udvikle sig som menneske.

Tag et sabbatår i udlandet hvor du kommer helt tæt på de lokale.

Rejser, der forener faglig indsigt og frivilligt arbejde

På Zanzibar Højskolen mener vi, at den bedste læring sker, når vi fordyber os i den virkelighed, som vi er omgivet af. Derfor vil undervisningen tage afsæt i de projekter, som vi vælger at involvere os i. Kombineret med lærerige udflugter og daglige oplevelser har vi grundlaget for vores undervisning – vi fremlægger og debatterer lokale emner, som basis for forståelse og indsigt. Sammen sætter vi nye perspektiver, som vi konkretiserer i effektive handlingsplaner og efterfølgende omsætter til virkelighed i det frivillige arbejde. Zanzibar Højskolen er et mix af skandinavisk og afrikansk tænkning med det ønske at skabe indsigt og selvrefleksion. Skolen danner de perfekte rammer for et sabbatår i udlandet med faglig og kulturel indsigt, hyggelige fællesaftener, sol og hvide strande og venskaber på tværs af kulturskel.
Giver du slip og lader dig rive med – garanterer vi en rejse gennem Afrika med fantastiske oplevelser. Et sabbatår, der med garanti vil være med til at definere dig som person.

Ideer til dit sabbatår i udlandet

Zanzibar Højskolen er et mekka for dig, der gerne vil opleve samtidig med, at du studerer. Du kan kombinere faglig højt undervisning og frivilligt arbejde i udlandet med et væld af udfordrende oplevelser. Har du spørgsmål til dine muligheder hos Zanzibar Højskolen, er du altid velkommen til at kontakte os.