Skip to main content

Da jeg en dag sad der hjemme og fik at vide om jeg var kommet ind på drømmestudiet som lære, og desværre fik afslag. Begyndte jeg at kigge efter muligheder for at finde noget der kunne hjælpe mig med at komme ind på studiet. Der var zanzibarhøjskolen med deres Hands on Zanzibar (Hoz) linje som lå lige til højrebenet, den passede perfekt. Der var mulighed for eventyr, møde med andre kulture, et nyt sprog, og man ville lære hvordan det var at stå og undervise. Vi spoler tiden frem og jeg står i lufthavnen med 20 andre spændte elever som glædet sig lige så meget som mig vis ikke mere. Vi står på tærsklen til vores liv eventyr, på den tropiske hav ø. Da jeg ankom til Zanzibar havde jeg ikke mange forventninger. Jeg vidste jeg skulle undervise og dykke, men havde ingen ide om hvordan det ville være. Når jeg så står i dag og kigger tilbage på mine oplevelser kan jeg ikke være mere glad for at jeg valgte HoZ. Mødes med en ny kultur var meget øjenåbnende, en kultur jeg kom meget tæt på fordi jeg havde så meget med lokalbefolkningen at gøre. Jeg kom tæt på de lokale da vi lavede vores projekter i landsbyen.

magnus-classroom

Vi underviste ikke bare på skolen, men vi har så heldige at vi kom til at undervise dem der var på vej videre i uddannelsessystemet. At kunne hjælpe med det, og snakke med dem omkring kultur og forskellene imellem vores og deres. Dette gjorde også jeg har fået venner i en anden verdensdel som jeg ikke havde troet jeg ville. Jeg har fået venner som jeg har delt en masse dejlige og grænseoverskridende oplevelser med, som jeg kan dele med dem igennem et helt liv.