Skip to main content

Dykning

Se videoen med vores elever

Play Video

Oplev det Indiske Ocean fra sin bedste side

Koralrev, skildpadder og delfiner!

Zanzibar byder på dykning i verdensklasse. Mærk følelsen af at vægtløshed mens du svæver i krystalklart vand, og nyder synet af smukke koralformationer, skildpadder og måske endda delfiner. Dykning er for alle. Der er dog visse fysiske krav, som man skal kunne opfylde, men er disse i orden, vil langt de fleste, kunne lære at dykke. På Zanzibar Højskolen kan du tage et PADI Open Water certifikat og PADI Advanced Diver certifikat. PADI er den største dykkerorganisation i verden, og de går meget op i sikkerhed og tryghed. Med PADI Open Water Certifikat kan du dykke overalt i verden til en dybde på 18 meter.

PADI Open Water er et tilvalg for både Zanzibar Højskolen og Hands On Zanzibar. Priser på dykkerpakkerne ligger fra $440 

Program – PADI Open Water

Kurset er sammensat af tre elementer; teori, pooldyk og havdyk.

Pooldyk 1

Dykkerteorien klares på land med instruktører fra det lokale dykkercenter, Buccaneer Diving. Derefter hopper vi i poolen, hvor du kan bunde. Her bliver du skridt for skridt tryg ved udstyret og dét at være i vandet.

 

Pooldyk 2

Vi bygger stille og rolig på øvelserne i poolen. Øvelserne er tilrettelagt, så du føler dig sikker i vandet, og lærer at håndtere forskellige situationer, der kan opstå under et dyk.

 

Havdyk 1

Du er nu klar til at dykke i havet. Vi starter på lav dybde, hvor du vænner dig til forholdene i havet. Din instruktør vil hele tiden være ved din side.

 

Havdyk 2

Vi fortsætter med øvelser i havet. Dykning er en afslappet sport, og du vil lære teknikker til at slappe af, mens du dykker. Efter øvelserne svømmer vi rundt, og ser om vi kan finde et par søheste, eller hvis vi er heldige en skildpadde.

 

Havdyk 3

Du er nu ved at have godt styr på at bevæge dig rundt i vand med dykkerudstyr. Vi går stille og rolig igennem de sidste øvelser, og du får også tid til at nyde at være i det varme turkisblå Indiske Ocean.

 

Havdyk 4

Du er nu næsten færdiguddannet som Open Water Diver. På det sidste dyk går det hele ud på, at du skal nyde de fantastiske omgivelser i vandet og have det sjovt med dine nye dykkerfærdigheder.

 

“The Sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.”

– Jacques-Yves Cousteau

Vil du have mere dykning? Bliv PADI Advanced Diver

Pris fra $265

Navigationsdyk

Det kan være svært at finde vej under vand. Derfor vil du på dette dyk lære at navigere under vand med kompas og brug af naturlige referencer.
zanzibar-advance-kursus

Dybdedyk til 30 meter

Udvid dine grænser! Du lærer at dykke ned på 30 meter. På dette dyk vil du se, hvordan farverne ændrer sig på dybden, og hvad man skal være opmærksom på, når man laver dybde dyk.

Zanzibar-Højskolen Højskolen-i-udlandet

Natdyk

På dette dyk vil du lære at dykke om natten. Vi hopper i vandet ved solnedgang og ser hvilke sjove og skøre skabninger, der kommer frem om natten. Alle har hver deres lygte og du vil lære om sikkerhedsprocedurer for at dykke om natten.
zanzibar-advance-kursus-dyk

Peak Performance Buoyancy

Der er ingen tvivl om, at dét at kunne beherske sin opdrift, er det vigtigste som dykker! På dette dyk fintuner vi opdriften, og du vil lære hvordan dit åndedræt spiller en væsentlig rolle i din opdrift.

Dykning-Zanzibar

AWARE Fish ID

Du er som dykker en fantastisk ambassadør for undervandslivet. På dette dyk vil du lære at genkende forskellige grupper af fisk i det Indiske Ocean samt hvordan registrering, af de arter du ser, kan anvendes i forskning og forvaltning af vores havmiljø.

Under vandet i Afrika

Brug dit dykkercertifikat her

Seychellerne

Mnemba Atoll, Zanzibar

Play Video

Cape Town, Sydafrika

Hvad skal du selv have med?

 

Maske, snorkel og svømmefødder

Vi samarbejder med Kingfish Dive and Travel på Vesterbro i København. Når du tilmelder dig, får du et godt tilbud på et godt snorkelsæt, der vil blive guld værd, når du dykker verden rundt.

Dykkerbog

Dykkerbogen til PADI Open Water Diving Course er inkluderet i den samlede pris når du køber dykning gennem højskolen. Efter køb af Open Water Dive Course vil du modtage et link til PADI’s online-dykkerbog, som du inden afrejse skal have læst og forstået.

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

At glide gennem det klare vand og blive ét med dyr og planter, der er så smukke og farvestrålende, er en oplevelse, som alle burde give sig selv.

Tobias

Jeg var lidt nervøs i starten af dykkerkurset, men det hele blev gennemgået grundigt og taget skridt for skridt. Det var fantastisk at mærke, hvordan jeg blev mere og mere tryg i vandet. En ny verden åbnede sig for mig!

Anne

Det var det vildeste! Koraller, søheste, rokker og endda en lille skildpadde på vores 3. dyk i havet.

Christine