Kitesurf Zanzibar

Kite og yoga camp

Om opholdet

Kom væk fra kulde og frost i januar måned. Kombiner kitesurfing og Yoga på Zanzibar. Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Soulsurfers, som tilbyder dette unikke kursus.

Paje Beach er kåret som verdens bedste kite-strand 2014!

Et paradis af vind, turkisblåtvand og kridhvide sandstrande står til rådighed både for dig som gerne vil lære at kite, men også for dig som allerede kan og ønsker at forbedre niveauet.

På en tur til Zanzibar med Soulsurfers lader vi kroppen og sindet smelte sammen i mødet med naturens kræfter. Du glemmer aldrig, følelsem af at blive trukket gennem vandeet af store kites, der svæver højt i luften over dig. Hver dag integrerer og fordyber vi, de intense oplevelser gennem yoga og meditation og lader denne praksis åbne en vej til ydre såvel som indre frihed – og mere glæde og klarhed i sindet.

Tag med på en læringsrejse ud i naturens kræfter og ind i dig selv!
– Lær at kitesurfe på Zanzibar.

Hvad får du med dig?

Kitesurfing

Vi kitesurfer ca. 3 – 4 timer hver dag alt afhængig af vinden. Undervisningen varetages af erfarne IKO-certificerede kite-instruktører, og ved kursets afslutning gennemgår du selv en IKO-certificering, og modtager et officielt IKO-bevis, så du fremover kan leje kite-udstyr overalt i verden.

Yoga

Vi starter dagen ved solopgang med yoga på stranden, soulsurfer style. En yoga som forbereder kroppen og sindet til en dag med intensitet, frihed og fart på vandet. -En yoga, som inviterer dig til at blive fuld opmærksom på, hvad der sker øjeblik-for-øjeblik i kroppen, i dig selv følelsesmæssigt og mentalt. Filosofien bag vores yoga er, at det er på grænsepunktet i strækket, du har mulighed for at mærke ind i nuet, lytte til dine indsigter og sætte dem i perspektiv til den virkelighed du befinder dig i.

Meditation

Ved solnedgang afrundes dagen og alle indtrykkene landes ved debriefing, meditation og sharing. Der er tale om erfaringsbaseret meditations-undervisning, som er frisat for kulturelle og religiøse konnotationer. Sagt med andre ord: Du får mulighed for at afprøve metoder til mentaltræning, som skærper din opmærksomhed både kropsligt, følelsesmæssigt, socialt og mentalt uden at du behøver at forholde dig til religiøse overbevisninger af nogen art.

Kulturelt

Dét at rejse til Zanzibar og Tanzania er i det hele taget en stor kulturelt berigende oplevelse. Du bor på Zanzibar Højskolen, hvor kultursammensmeltning har fundet sted siden 2004, og hvor personale og lokale i området er yderst involveret i, hvad der foregår, og oftest hellere end gerne deltager i et spil volley, eller måske viser dig rundt i den lokale landsby.

Det vil også være muligt, at se nogle af de projekter som Zanzibar højskolen har været en del af gennem årene. Det er garanteret, at vores kulturforskelle vil være et hyppigt samtale punkt under middagen.

Ligeledes vil der også være mulighed for kulturelle udflugter, når der ikke kitesurfes.

Adventures

Skulle der være vindstille dage, eller trænges der bare til en hvile dag, er der masser af muligheder for at lave sine egne små udflugter på øen. Det kunne eksempelvis være, at tage på delfinsafari eller ’spice tour’.

Det er ikke unormalt, at der inden for gruppen er nogle, som ikke vil gå klip af de helt store Afrika eventyr, når de nu allerede er i Tanzania. Det forsøger vi selvfølgelig også at imødekomme, på den måde at du både inden eller efter kurset vil få mulighed for at deltage i en unik safari eller endda en bjergbestigning på verdens højeste fristående bjerg Kilimanjaro.

Læs mere om vores Adventures

Afrejse og priser

December 2021

26. Dec – 08. Jan

9.684 DKK

December 2022

25. Dec – 07. Jan

9.684 DKK

Early Bird

Tilmeld dig min. 5 måneder før opstart og få 500 kr. i lommepenge til forbrug.

Ansøg nu

Hvad siger andre?

“Fantastiske instruktører, nærværende og motiverende hele vejen igennem, sørger for den bedste stemning blandt alle deltagere både under træning og afslapning. SoulSurfers er særdeles anbefalelsesværdige”

–  Thomas Tilsted Deltager Zanzibar 2015

“Super fed oplevelse. At starte morgenen med at få strukket de ømme kite-muskler igennem med en times yoga og afslutte dagen med at blive groundet ved en gang meditation, var bare den helt rigtige kombination.
Derudover foregår det i dejlige omgivelser, med nogle smadder søde mennesker og dertil hører også virkelig lækker mad morgen, middag og aften.
Så en stor, varm anbefaling herfra!!”

–  Jonas Foss Deltager Zanzibar 2015