Højskole på Zanzibar i sommeren 2021

Hvis du trænger til at komme ud af de vante rammer, har du nu en unik mulighed for at komme på højskole på Zanzibar. Vores hold plejer at være fyldt helt op, men grundet COVID19 har vi været nødt til at udskyde afrejsen i februar (forårsholdet), og kan nu tilbyde flere nysgerrige og rejselystne elever en højskolesommer på Zanzibar.

Hvad venter dig

Et højskoleophold på Zanzibar er en fantastisk mulighed for at opleve en smuk tropeø, lære kulturen og miljøet at kende, skabe venskaber på tværs af kulturer og begå sig på swahili. Det er ikke kun til lands med inspirerende undervisning og projektarbejde med lokale, men også til havs, der venter mange enestående oplevelser, såsom kitesurfing, dykning mellem korallerne og SUP til solnedgang. Højskolen fungerer som dit hjem og sikkerhedsnet mens du er afsted og på samme tid får du mulighed for at stå på egne ben og rejse i eksotiske, anderledes omgivelser i en coronatid, hvor det på ingen måde er alle forundt.

Årsagen til at der er ledige pladser

Zanzibar højskolen har normalt et forårshold og et efterårshold, men grundet COVID19 har vi udskudt vores afrejse i februar. Der er heldigvis en del elever, som stadig kan få planerne til at gå op og stadig vil med os i forsommeren, men der er naturligvis også nogle elever, som har måtte afmelde sig opholdet grundet udskydelsen – derfor er der nu plads til dig 🙂

Coronasituationens betydning for Zanzibar Højskolen

Vi følger løbende coronasituationen i Tanzania og holder os opdateret via den tanzanianske ambassade, kontaktpersoner i det tanzanianske sundhedsvæsen samt højskolens tilknyttede danske læge, som er bosat på Zanzibar. Og som det gælder for de fleste steder i verden, vurderes det, at der realistisk set også i Tanzania vil være forekomst af corona i sommeren og efteråret 2021. Heldigvis er vaccinerne mod corona inden for rækkevidde i Danmark, og det er også vores udgangspunkt, at alle elever skal være vaccinerede inden afrejse.

Se vores coronainformation for yderligere info

Fuld tilbagebetaling ved aflysning – helt frem til bookning af flybilletter

På grund af den uforudsigelighed, som corona det seneste år har medført, vil en tilmelding til sommerholdet indebære, at man accepterer den risiko, der er for, at vi bliver nødt til at aflyse.

Den endelige beslutning for afrejse, tager vi sidst i maj og den afhænger i høj grad af vaccinationskalenderen, der heldigvis ser ud til at falde til vores fordel.

I tilfælde af en aflysning, tilbyder vi alle nye elever (tilmeldt efter 29. marts 2021) fuld tilbagebetaling for opholdet, helt frem til, at vi har købt vores flybilletter.

Efter køb af flybilletter (starten af juni), refunderer vi stadigvæk for aflysning inden afrejse, men her vil evt. udgifter vedr. flybilletten blive fratrukket refunderingen. Disse afhænger af flyselskabets regler for den aktuelle booking.

Back up plan – alt at vinde intet at tabe

Hvis afrejse slut juni/primo juli bliver aflyst, vil vi frigive 40 pladser på efterårsholdet. Her vil man som elev på sommerholdet automatisk komme foran i køen på vores eksisterende venteliste til efterårsholdet og således kunne have chance for at rejse med til august i stedet.

Endelig afrejsedato

Jævnfør ovenstående har vi to scenarier i spil:

Første (og forventede) scenarie:

Beslutningen vedrørende afrejsetidspunkt for sommerholdet afhænger af vaccineplanen – og man må således være fleksibel ind til vi senest i slut maj lander datoerne, som vil ligge inden for nedenstående afrejse og hjemrejseinterval:

• Tidligst afrejse og hjemrejse – 10. juni 2021 – 30. september 2021
  • Senest afrejse og hjemrejse – 10. juli 2021 – 29. oktober 2021*

*Hjemrejsedato justeres således afhængig af udrejsedato, og vi totalt er væk i 16 uger. Swahili advanced, kan desværre ikke tilvælges som startforløb på dette hold, men fordeles uden beregning over de første 4 uger på Zanzibar.

Andet scenarie:

Skulle vaccineplanen for jeres aldersgruppe mod forventning blive udskudt yderligere end til uge 27 2021 vil du kunne få dine penge tilbage jf. ovenstående informationer, eller benytte dig af muligheden for at komme foran på ventelisten til august.

Her ser vores afrejse datoer ud som nedenstående:

• Hands on Zanzibar og Swahili hold: fra 10.08.21 til 09.12.21
  • Zanzibar højskolelinjen: fra 20.08.21 til 09.12.21

Vi vil naturligvis anbefale dig at surfe lidt rundt på vores hjemmeside for at blive klogere opholdet. Her kan du bl.a. få en rundtur på højskolen og få et indblik i undervisningen på skolen.

Skriv din mailadresse her

Hvis det er noget for dig, kan du skrive din mailadresse her, hvorefter du vil modtage tilbud samt relevante bilag.
Hvis du har spørgsmål eller har brug for en snak for at beslutte dig, må du endelig skrive eller ringe til os.

De bedste hilsner,
Zanzibar Højskolens team