Skip to main content

Surfing

Se video med surf fra Zanzibar

Play Video

Er der en surfer gemt i dig?

Tag en fantastisk dag på vandet

Bølgesurfing er relativt nyt på Zanzibar. Ikke desto mindre er øen det perfekte sted at lære at bølgesurfe eller nyde suset på de større bølger længere ude på revet. Vi samarbejder med Aquaholics, der har dygtige instruktører og boards til alle niveauer.

Program

Introduktionslektion

Du vil starte med at blive introduceret til de forskellige surfboards, og teknikken bag at fange en bølge og komme op at stå. Herefter vil du sammen med instruktøren være ude ved mindre bølger, hvor du kan bunde. Instruktøren vil hjælpe dig med at fange bølgerne og instruere dig i teknikken omkring at være på et surfboard.

 

Så skal der surfes!

Når du har lært det basale ved bølgesurfing, så er det bare med at komme derud og fange nogle bølger. Ved vores mest besøgte surf-spot er der mulighed for at være ved de mindre bølger, hvor du kan bunde. Du kan også padle længere ud, hvor bølgerne og udfordringen er større. Der vil være instruktører og guides med begge steder, der giver gode råd om teknik, og hvor du skal fange bølgerne alt efter behov.

 

Surf og hygge

Efter en god surftur hygger vi altid med lidt lækre snacks i solen.

 

Se vores kursister kaste sig ud i bølge-surfing

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

Den fedeste weekend aktivitet!

Jens

Jeg havde aldrig prøvet at surfe før, men besluttede mig for at prøve det. Solen skinnede fra en blå himmel og vi havde de sjoveste 3 timer på beynder-bølgerne med vores søde instruktør, Brad.

Olivia

Super fedt at der er bølger til alle niveauer, så man kan udvikle sig og hele tiden blive udfordret

Sigurd