Sommer højskolens safari og hiking

Safari og hiking på sommerhøjskolen

PÅ sommerhøjskolen kommer du også ud på en skøn adventure tur. Dog er den lidt kortere end på vores lange ophold, da tiden desværre ikke rigtig er med os. Nedenstående er de områder og seværdigheder som indgår i adventure turen. God fornøjelse.

Læs mere om vores sommerhøjskole her

Rift Valley

Den første dag er en ”Walking Safari” i bunden af Rift valley, hvor et par massaier vil vise os rundt på deres hjemegn. Rift Valley er verdens største revne i jordskorpen. Den starter i det sydlige Tyrkiet og går ned gennem Kenya, Uganda og Tanzania, og er mere end 8700 km lang. Stedet kaldes også ”Menneskets Vugge”, og der er gjort fossile fund af de første mennesker på jorden. Nyd udsigten!

 

Tarangire National Park

Denne dag byder på den første “Game drive safari”.Tarangire er en af Afrikas smukkeste nationalparker. Den er 2600 km2 stor, og her er mulighed for at se store grupper af elefanter, træklatrende løver, pyton og alt det der hører sig til på savannen.

 

Ngorongoro Krateret

Ngorongoro Krateret er toppen af en sammenfaldet vulkan, og en fuldstændig fantastisk naturoplevelse! I bunden ligger den lavvande sodasø Lake Magadi. Krateret er rammen om rigt dyreliv, hvor nogle af dyrene lever hele deres liv i krateret, mens andre vandrer ind og ud. Der er en stor ”rovdyr-tæthed” i krateret med mange løver og hyæner, men det gælder stadig om at bruge øjnene. Der findes også zebraer, gazeller og bøfler, og i de sumpede områder flodheste,elefanter, vandbukke, bavianer og andre aber.

 

Trekking ved Mount Meru

På den sidste safaridag skal vi vandre for foden af Mount Meru. Bjerget er en stadig aktiv vulkan, og med sine 4566 meter er det Tanzanias næsthøjeste bjerg (efter Kilimanjaro). Hvis vejret er med os, starter vi vores tur i smuk natur ved foden af bjerget Mount Meru og ender ved et kæmpe vandfald. Her vil der være frokost, afslapning og badning for de interesserede, hvorefter turen går tilbage. På turen er der mulighed for at opleve spændende fugle og andre små dyr som f.eks kamæleoner. Også den sjove Black and White colobus abe findes i området.

Fortsæt eventyret

Hvis du har du mod på mere eventyr, så er der rig mulighed. Vi hjælper gerne med at arrangere ture til Serengeti National Park eller vandreture på Kilimanjaro.

 

This is Tanzania!

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

Ville aldri vært opplevelsen foruten. Oppholdet utfordrer dine synspunkter og komfortsoner, gir deg redskaper til å forstå både...

Heidi Strand

Zanzibar Højskolen har været med til at danne ramme om de 4 mest fantastiske måneder i mit liv. Jeg har fået venner for livet, både i Afrika og i Danmark.

Olivia Bang

Zanzibar højskolen har givet mig masser af vidunderlige, horisont udvidende oplevelser, mit ophold har givet mig venner for livet og forståelse for ...

Christine