Skip to main content

Safari og hiking

Dit eventyr starter nu

Grønne sletter, sneklædte bjerge og vilde dyr

Tanzania er den ultimative safaridestination. På alle vores ture vil du opleve nogle af Tanzanias verdenskendte turistattraktioner, som du kender fra eksempelvis National Geographic og Animal planet. Med vores mange års erfaring i Afrika, har vi også valgt at ruske lidt i din ”comfort zone” og tage dig med uden for turistruten til nogle af Tanzanias mere skjulte seværdigheder. Vi laver for eksempel bjergvandring på Kilimanjaro eller Mount Meru og bader i vandfald. Vi kan finde på at tage dig langt op i Usambara Mountains, hvor du vil se storslået flora og fauna, vilde “Black and White” colobusaber, kamæleoner og sjældne fugle. Hvad med at overnatte i et fjerntliggende nonnekloster lang oppe i bjergene eller i en Masai landsby?

Håndplukket eventyrlige oplevelser

Læs nærmere under de forskellige hold

Adventure-tur for de lange ophold

12 dage du aldrig glemmer

Er du på et af vores lange ophold, består adventureturen af 12 dages uforglemmelig safari og adventure. Vi vil føre dig gennem Tanzania i store og små grupper, hvor du vil opleve eventyr, som du aldrig vil glemme.

Sommerhøjskolen

Alt godt fra Tanzania 

På sommerhøjskolen har vi også et skræddersyet program fyldt med oplevelser. Her er det 6 dages eventyr i slutningen af jeres ophold, hvor du drager ind i Tanzanias vidunderlige verden .

AWARE-program

En oplevelse for livet

Har du tilmeldt dig vores Aware program, kan du se her, hvilke oplevelser der venter dig

”Hvis du tænker for meget over det næste skridt,kommer du til at tilbringe livet på et ben”

– Kinesisk ordsprog

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

Det var for vildt at se løver, der lå og spiste en nedlagt bøffel lige ved vejen igennem Ngorongoro-krateret

Nina

Vi var steder man kun kommer til, hvis man kender de lokale. Det var så fedt, at vi kom udenfor den sædvanlige turistrute

Jesper

Zanzibar Højskolen har allieret sig med de bedste lokale guider!

Maria