TANZANIA

Få Tanzania ind under huden

Alt hvad hjertet begærer

Tanzania er et fantastisk land. Livlige byer, grønne sletter, hvide bjergtoppe, et rigt dyreliv og ikke mindst gæstfrihed. Med lidt swahili i rygsækken fra Zanzibar Højskolen kan du nemt backpacke rundt i Tanzania og se hvor vejen tager dig hen. Her er et par steder du skulle tage at tjekke ud.

Things to do

Moshi

Besøg den lille charmerende by, hvor den danske forfatter Jakob Ejersbo gik på international skole. Byen ligger med udsigt til Kilimanjaro.

 

Safari

Tanzania er spækket med fantastiske safaridestinationer. Serengeti National Park strækker sig over næsten 13.000km2 og er en af landets største turistatraktioner. Oplev det vilde dyreliv og se den fantastisk natur på dens præmisser.

Højskole-i-udlandet Sabbatår Frivilligt-arbejde Tanzania-safari

 

Masaiernes land

Oplev masai-kulturen helt tæt på. Bo nogle dage i en masai landsby og mærk stemningen når der skal passes kører og slagtes geder. De er et enormt venligt folkefærd med stolte traditioner.

 

Mafia Island

Denne lille ø er en perle i det Indiske ocean. Her får du oplevelse uden for turistruten og du kan opleve urørt smuk natur. Dykningen er i verdensklasse, havskildpadderne lægger æg på stranden og fra oktober til marts kan du snorkle med havets største fisk, hvalhajen.

 

Rejseuge i Tanzania

Se vores lille interview

Facts om Tanzania

  • Population: 36,5 millioner
  • Kilimanjaro ligger i Tanzania og er Afrikas højeste bjerg
  • Der tales over 120 sprog i Tanzania
  • Det ældste menneskekranie er fundet i Olduvai Gorge i Tanzania
  • Tanzania har den største koncentration af vildt dyreliv pr. kvadratkilometer

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

Helt fantastisk at opleve Tanzania og se de steder, som jeg har hørt og læst så meget om i Jakob Ejersbo's Afrika triologi

Kira

Vi tog med Eddie, som arbejder på Zanzibar Højskolen, med til hans hjemegn og masai-landsby. Det var virkelig en stor oplevelse og han viste os en kultur man kun kan møde, hvis man kender nogen derfra

Lisbeth

At snorkle med hvalhajer var et af de største øjeblikke i mit liv!

Anne-Dorthe