Skip to main content

Backpack Afrika

9 dage hvor du bestemmer

Oplev Afrika på din egen måde

Backpack, low budget or high end. Du bestemmer.

Som en del af dit højskoleophold eller Hands on Zanzibar ophold, får du 9 dage til at drage ud som backpacker på egen hånd. Du bestemmer budget, og hvor turen går hen. Herunder har vi samlet en række destinationer, som har været populære hos vores tidligere kursister. Brug dem som inspiration, slå plat eller krone og se hvor dit Afrika-eventyr tager dig hen! Det er også muligt at blive på højskolen i disse dage, hvis du gerne bare vil nyde lidt mere af skønne Zanzibar.

Hvad har andre gjort i deres rejseuge

 

Kilimanjaro

Nå toppen af Afrika

Zambia

Få det vildeste adrenalin-kick

Rwanda

Bakker og bjerggorillaer

Cape town

Vin, hvidhajer og shopping

Seychellerne

Verdens smukkeste strande

Uganda

Gæstfrihed og smuk natur

Tanzania

Nå ind under huden

Andre steder

Mere inspiration

”De adventures jeg fik med mig fra Zanzibar Højskolen, overgik alle mine forventninger. Så fedt at der både er arrangerede ture og at man selv får mulighed for at backbacke”

– Kristine

Hvad siger tidligere deltagere

Vores anmeldelser

Ville aldri vært opplevelsen foruten. Oppholdet utfordrer dine synspunkter og komfortsoner, gir deg redskaper til å forstå både...

Heidi Strand

Zanzibar Højskolen har været med til at danne ramme om de 4 mest fantastiske måneder i mit liv. Jeg har fået venner for livet, både i Afrika og i Danmark.

Olivia Bang

Zanzibar højskolen har givet mig masser af vidunderlige, horisont udvidende oplevelser, mit ophold har givet mig venner for livet og forståelse for ...

Christine